Hpe0 J74 Preparation Material}

HPE0-J74 Preparation Material

by

Adila Masih

Question: 1

Which software is used to assign or zone D6000 drive bays directly to an HPE BladeSystem server bay?

A. Virtual SAS Manager (VSM)

B. Selective Storage Presentation (SSP)

C. Onboard Administrator (OA)

D. Array configuration utility (ACU)

Answer: A

Explanation:

Reference: http://www8.hp.com/h20195/v2/GetPDF.aspx/c04111505.pdf

Question: 2

Which key feature of the HPE StoreVirtual arrays lets customers asynchronously replicate thin-provisioned, reservation-less snapshots between primary and remote locations?

A. space reclamation

B. Peer Motion on LeftHand storage

C. LeftHand Networks Remote Copy

D. adaptive optimization

Answer: C

Explanation:

Reference: http://www8.hp.com/h20195/v2/GetPDF.aspx%2F4AA4-4220ENW.pdf

Question: 3

You are using HPE Library and Tape Tools to document serial number and firmware versions of your customers tape infrastructure. What do you use to perform this?

A. diagnostics option

YouTube Preview Image

B. device into option

C. support ticket option

D. failure analysis option

Answer: B

Explanation:

Reference: http://www8.hp.com/us/en/products/storage-software/product-detail.html?oid=406729

Question: 4

For single files, what is a benefit of using a disk-to-disk backup solution versus a backup-to-tape solution?

A. lower cost

B. transportability

C. increased capacity

D. Taster restore

Answer: D

Question: 5

A customer wants to learn more about the HPE backup solution that you recently proposed. Which resource will help show its value?

A. HPE ActiveAnswers

B. HPE Smart Portal

C. HPE SPOCK

D. HPE Virtual Resource Portal

Answer: D

Question: 6

A customer requests 3 new storage solution The RTO Is measured in days. Which cost effective recovery option meet this requirements?

A. clustered HPE Storage array with backup to disks

B. highly available HPE Storage array with no backup

C. standalone HPE Storage array with HPE tape backup

D. redundant HPE Storage with replicated data offsite

Answer: C

Question: 7

DRAG DROP

Match the toots and resources with the features they provide.

Answer:

VisioCafe = 4

HPE SAN Design Reference Guide = 1

HPE Storage Sizing Tool = 3

HPE Single Point of Connectivity Knowledge = 2

Question: 8

Which back up strategy requires only one backup set to completely restore a system?

A. differential backup

B. full backup

C. incremental backup

D. working set backup

Answer: B

Question: 9

You need to document the deduplication ratio and capacity management of a federated deduplication environment using HPE StoreOnce solutions in a company’s headquarters and branch offices. Which HPE management tool should you use?

A. HPE Data Protector Reporter

B. HPE StoreOnce Enterprise Manager

C. HPE StoreOnce Optimizer

D. HPE Storage Optimizer

Answer: B

Explanation:

Reference: http://www8.hp.com/us/en/products/disk-backup/product-detail.html?oid=5196525

Question: 10

A customer has a Windows 2012 SQL Cluster running on HIT StoreEasy 1450 storage and wants to ensure that combined throughput of all network adapters is used on all cluster nodes together.

Which HPE StoreEasy system feature helps the customer meet this requirement?

A. Smart Pathing

B. Windows Native MPIO

C. NLB Teaming

D. SMB Multichannel

Answer: D

Even if many people do not plan their career, the ones who put a lot of emphasis on continuous improvements will be the successful professionals. This improvement also implies getting a certain certification in IT. For the success of this endeavor, it is essential to have enough dedication and revision power. However, these things are useless unless the study materials used for preparation are totally updated and efficient. The syllabus seems to be changing often and this has to be prevented. Moreover, a good preparation material will also offer a section with possible questions that will come up during the real exam. Most of these study guides seem to be rather costly. But this is not the case with DirectCertify.

No matter what your status or your career, DirectCertify is dedicated to offer you the necessary tools that can be used to prepare for any IT exam that you might want to pass. The exam guides are totally reliable and we will offer the most advanced planned preparation kits. These are essential because they are conceived by industry experts and are easy to follow and understand. If you are already an IT professional or just a graduate student, you may want to take advantage of these exam guides and give your career the necessary boost.

Test Information:

Total Questions: 105Test Number: HPE0-J74Vendor Name: HPCert Name : HP ATPTest Name: Foundations of HPE Storage SolutionsOfficial Site: http://directcertify.co.ukFor More Details: http://www.directcertify.co.uk/HPE0-J74.htmlGet20% Immediate Discount on Full Training MaterialDiscount Coupon Code: 411611IUH5

Article Source:

eArticlesOnline.com

}